Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén
+36-30-6855530 0
  • Az Ön kosara üres!

DRAGON SUPER LOCK 10db/cs

Ára: 850Ft
  • Gyártó: Dragon
  • Cikkszám: PDF-50-75-006
  • Elérhető: 9999

Lehetséges választások

Címkék: dragon, kapocs
Helyes biztonsági kapocs vagy erős forgókapocs elengedhetetlen, hogy minden horgász táskájában ott legyen!  Sokszor nem  is veszik észre, hogy ez a kis kellék  határozza meg, hogy egy hallal való harcban a  végeredmény siker vagy kudarc lesz! 
A DRAGON dolgozott néhány évig nem saját tervezésű karabinerekkel és forgókapcsokkal, de 2011-ben elindította saját termék gyártását! 
Ezek előállításához úgy döntött, hogy a legjobb minőségű svéd Sandvik AB cég által gyártott rozsdamentes acél huzalt  használja , melynek igen magas fokú  a rugalmassága. Jelzőszáma: SE 10270-3/2004 (nem ötvözött acél, hidegen húzott, korrózió álló) Melyre kiemelkedően magas fokú rugalmasság jellemző. 
Kiváló anyag, precíziós megmunkálással  kombinálva  garantálja a legmagasabb minőséget, a megbízhatóságot és a teljesítményt is valamint a termék hosszú  használhatóságát!
Mind a karabinerek, mind a forgókapocsok megbízhatóak és  használatuk egyszerű ugyanakkor minden körülmények között teljesen univerzálisak!
 
1 csomagban 10 darab termék található!
Megrendeléskor a kívánt méretet legyenek szívesek ellenőrizni és feltűntetni a lent megtalálható méret-kód táblázatnak megfelelően! 

85Ft/db