Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén
+36-30-6855530 0
  • Az Ön kosara üres!

Nutrabaits Natural Extracts Liver Attract 50gr

Ára: 3,890Ft
  • Gyártó: NaturaBaits
  • Cikkszám: NU531
  • Elérhető: Raktáron (A bolti kínálat nem feltétlenül egyezik a webshop kínálatával)

A Nutrabaits Natural Extracts Liver Attract egy minőségi, púderfinomságú májkivonat, ami ellenállhatatlan a pontyok számára.

  • A legtöbb horgász a természetes kivonatok közül csak a a zöld ajkú kagylót ismeri a Nutrabaits kínálatából. Habár a GLM kivonatunk valóban elsőosztályú, ez csak egy, a többi por alapú természetes anyag közül, mellyel sikerrel tudjuk megnövelni csalink vonzerejét. Négy halas és két máj alapú kivonat található meg ebben a csoportban melyek mindegyike közel 100%-os tisztaságú amellyel egyedi minőséget képviselnek a piacon. Mivel ez a tisztaság egyben azt is jelenti, hogy a koncentráció hihetetlenül tömény, az adagolási javaslatokat érdemes szigorúan venni. Érdemes természetesen kísérletezni is, de egy extrém kétszeres mennyiséget mi már csak kizárólag a horogcsali esetében ajánlunk.

    Ez egy nagyon tiszta, púderfinomságú, igazán markáns és erőteljes szaggal rendelkező májkivonat, amit a halak nagyon-nagyon szeretnek és egyszerűen habzsolják. Minden típusú mixet könnyedén felturbózhatunk ezzel az adalékkal. Akár meleg, akár hideg víz, ha van hal a környéken könnyen megtalálják. A bekeverési arány a 2 és 5g között 500 grammnyi száraz mixhez.

    Kiszerelés: 50 gr