Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén
+36-30-6855530 0
  • Az Ön kosara üres!

KOÓS ELŐKETARTÓ TÁSKA MŰANYAG TASAKKAL

Ára: 10,490Ft
  • Gyártó: Koós
  • Cikkszám: 80303-350
  • Elérhető: Raktáron (A bolti kínálat nem feltétlenül egyezik a webshop kínálatával)
Címkék: előketartó

Koós előketartó táska műanyag tasakkal

Koós Ferenc professzionális harcsahorgász neve ismerősen csenghet harcsás berkeken belül. Az Ő nevével jelzett, strapabíró harcsás előketartó került be kínálatunkba, a Koós harcsás szériát bővítve.

A harcsák megfogásához kellően erős és nagyobb méretű horgok kellenek, mind felszín közeli, és fenéken történő horgászat során. Ezek az alap horgok, legtöbb esetben egy hármashoroggal is kiegészülnek az előkéken, így ezek tárolása nehézkessé válhat. Erre nyújt megoldást a Koós műanyag tasakos tárolója, melyben külön tasakokban tárolhatóak az elkészített előkék, így a horgászat elején csak fel kell azokat akasztani, majd felcsalizni, nem kell a vízparton a kötésekkel időt tölteni.

A hármashorgok mellett, a kisebb lebegtetők is elférnek a tasakokban, a táska mélysége 7 cm.

Alapból 6 darab műanyag tasak jár a termékhez, de természetesen külön is vásárolhatóak hozzá további tárolók. Anyaga masszív, vízlepergető szövet, a szállító füle pedig műanyag betétet kapott, megkönnyítve a fogását. Kiváló megoldás minden harcsahorgásznak, akik otthon, nyugodt körülmények között szeretik elkészíteni a bevetésre szánt előkéiket, majd azokat biztonságosan akarják tárolni.


Méret: 35x25x7 cm

Anyaga vízlepergető szövet