Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén
+36-30-6855530 0
  • Az Ön kosara üres!

BOKOR PRO SPIN ORSÓ 2000

Ára: 13,490Ft
  • Gyártó: Bokor Spin
  • Cikkszám: 20601-200
  • Elérhető: Raktáron (A bolti kínálat nem feltétlenül egyezik a webshop kínálatával)
Címkék: pergető orsó

Bokor Pro Spin pergető orsó

Bokor Károly ragadozóhalas specialista nevével fémjelzett, a közkedvelt "Bokor" pergető szériának legújabb tagja, ez a kiváló pergető orsó.
Könnyed grafit házban kapott helyet a kiváló futásteljesítményt garantáló 8+1 csapágy. Alumínium dobja és a többi külső része is arany betéteket kapott, a matt fekete színnel együtt rendkívül esztétikus összképet eredményezve.
A kellően erős fém hajtókar végén ergonómikus kialakítású fogantyú került, mely a többórás pergetések után se hat kényelmetlenül. A bal és jobbkezes alkalmazást is támogatja a hajtókar.
A orsó áttétele 5.4:1 és jelenleg 2 méretben elérhető. A 2000-es méret a light módszer kedvelőinek lehet a kedvenc eszköze, míg a 4000-es mérettel akár a kisebb harcsákat is üldözőbe lehet venni.
A visszaforgásgátló bekapcsolt állapotban azonnal fog, egy mozzanás sem érzékelhető általa. A pergető orsókon tapasztalható erősített felkapókar itt is jellemző, mely támogatja az eszköz masszivitását.
Ergonómikus kialakítása és rendkívül könnyed futása mellett, kiváló, finoman állítható fékrendszere nem fogja használóikat cserbenhagyni a pergető horgászatok alkalmával.
Ajánlott termék a szériában kapható Bokor pergető horgászbotok mellé, tapasztalattól függetlenül.
Az orsóhoz grafit pótdob is tartozék, így lehetőséget adva egy más méretű fonott vagy monofil zsinór cseréjéhez.

Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.

Az orsóra tökéletes működésű letapadás mentes első fék került. Nagy előnye, hogy használatával elkerülhetjük a fárasztott hal hirtelen kirohanásaiból adódó halvesztést. Az orsó fékjét érdemes már a horgászat előtt oly módon beállítani, hogy összhangban legyen a szerelék többi elemével. Az orsó dobján található fékerő állító csavar használatával a fárasztás menete gyorsan és hatékonyan kontrolálható.

 

Méret: 2000

Csapágy: 8+1

Fékrendszer: Első fékes

Áttétel: 5.4:1

Orsóház anyaga: Grafit

Orsódob: Alumínium + Grafit pótdob

Zsinórkapacitás: 0.20 mm / 220 m

Súly: 206 g