Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén
+36-30-6855530 0
  • Az Ön kosara üres!

BENZAR RIVER BOLO 1000 ORSÓ

Ára: 19,490Ft
  • Gyártó: Benzár Mix
  • Cikkszám: 20140-100
  • Elérhető: Raktáron (A bolti kínálat nem feltétlenül egyezik a webshop kínálatával)

A Benzár Zsolt nevével fémjelzett bolognai botok köre évről-évre bővül, mára szinte minden szituációhoz tartalmaz alkalmas pálcát. A River Bolo orsók megjelenésével pedig most már azon sem kell gondolkodnunk, hogy milyen “tekerő” kerüljön a Benzár bolognai botokra!

 

A japán tervezés eredményeként nagyon precíz, megbízható és strapabíró orsók születtek, melyek minden körülmények között megállják a helyüket!

 

A Bolo orsók természetesen, követve a feeder módszerhez fejlesztett “nagytesók” által meghatározott irányt, piros színükkel messziről is felhívják magukra a figyelmet.

 

A River Bolo orsó 1000-es méretével éppen megfelel a bolognai botos technika kívánalmainak, hiszen könnyű, a japán tervezésnek köszönhetően nagyon szépen, akadálytalanul fut és a zsinórprofilját sem érheti szemrehányás.

 

5+1 csapágy kapott helyet az orsó belsejében, míg áttétele 5,2:1-es.

 

Még egy dologról mindenképpen szót kell ejteni a River Bolo orsók kapcsán. Mivel minőségi alkatrészek, csapágyak, hajtókar, illetve fék jellemzi őket, akár az UL pergetés szerelmesei számára is remek megoldást jelentenek!