Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén
+36-30-6855530 0
  • Az Ön kosara üres!

BY DÖME TF MASTER CARP PRO MERÍTŐNYÉL 440

Ára: 22,990Ft
  • Gyártó: Team Feeder
  • Cikkszám: 1255-440
  • Elérhető: Raktáron (A bolti kínálat nem feltétlenül egyezik a webshop kínálatával)
Címkék: merítőnyél

Extra erős carbon konstrukciójú, rakós rendszerű merítőnyél, aminek a nagyméretű pontyok és márnák szákolása sem jelenthet akadályt.
A legszembetűnőbb különbsége az előző szériához képest, hogy az utolsó tag mindössze 40 cm, ami a merítőfejjel együtt levehető. Tehát a termetesebb hal kimerítése után, egy határozott mozdulattal lehúzhatjuk a nyélről ezt a tagot, és fejjel együtt csak ezt kell mozgatnunk.
Nagyon könnyen és gyorsan megszabadítható így a hal a horogtól, és nem veszélyeztetjük felszerelésünk többi tagját sem a hosszú száknyéllel „hadonászva”. A tagok levételével többfajta méretben használható, mert nem csak a festett tag, hanem az egész erősített anyagból készült! Erről árulkodik a teljes testen végigfutó erősítés.
A merítőnyél így is könnyű maradt, mindössze 500 grammot nyom. Külső felülete nagyon sima, szinte selymes, köszönhetően az egyedi csúszást segítő bevonatnak, így nem tapad a kézhez, nagyon könnyedén csúszik, ez is segít a gyors könnyed szákolásban, még nedves kézzel is. Azoknak ajánljuk ezt a nyelet, akik gyakran „küzdenek” kapitális méretű halakkal is, és szeretnék élvezni a rakós rendszerű nyél előnyeit hétköznap és versenyeken egyaránt!

 

Hossz: 4,4 m

Szállítási hossz: 125 cm

Tagok száma: 5

Tömeg: 500 g