Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén
+36-30-6855530 0
  • Az Ön kosara üres!

CUDA TITANIUM NITRIDE 7.5 HORGÁSZFOGÓ BETÉTES 20cm

Ára: 14,490Ft
  • Gyártó: Energo Team
  • Cikkszám: 80950-837
  • Elérhető: Raktáron (A bolti kínálat nem feltétlenül egyezik a webshop kínálatával)
Címkék: cuda, energo, fogó

A Cuda termékeinek története közel 40 évre vezethető vissza, amikor is Rick Constantine fejében megszületett az ötlet olyan csúcsminőségű kések és szerszámok használatára, melyek a horgászok és vadászok minden igényét kielégítik. Eszközeinek elkészítése során csak is a legmagasabb minőségű Titánium- és Alumínium- ötvözeteket, Német rozsdamentes Acélt használnak. Ezzel érik el azt a minőséget, melyre egyedülálló módon a termék teljes élettartama alatt garanciát vállalnak!
A Cuda egy olyan egyedülálló minőségű fogót alkotott meg, mellyel fonott-, és monofil zsinórjainkat, könnyedén el tudjuk vágni.

Titánium erősítés
- A titánium és króm alkalmazásával egy olyan egyedülállóan szilárd szerkezetet hoztak létre, mely teljes mértékben ellenáll a rozsdának és 3x tovább megtartja élességét, mint a hagyományos rozsdamentes acél pengék.

Alumínium ötvözet

- Sokkal rugalmasabb anyagról beszélünk, mint az acél, ezáltal sokkal többféle forma készíthető belőle. Szintén rozsdamentes anyag, mely a vizes környezetben történő használat során elengedhetetlen.

 

Anyag a termék teljes hosszában

- Sokan láttunk már olyan kést, melynek a pengéje nyélből eltört! Ez azért volt, mert az anyag nem ért végig. Ennek kiküszöbölésére a Cuda termékeiben végigfut az az anyag, ami a használati részt alkotja. Ezt bátran meg is mutatják a nyél részbe beépített átlátszó résszel.

 

Speciális Cuda markolat

- A Cuda kiemelt figyelmet fordít termékeinek biztonságára, ehhez szervesen hozzátartozik a markolat minősége. A stabil fogás precíz munkát és biztonságos használatot tesz lehetővé.

 

Tungsten Carbide

- Egy szervetlen kémiai összetevő, mely kétszer ellenállóbb az acélnál és szilárdabb a titániumnál is. Egy kivételesen kopásálló anyag, mely minden szerszámot, vagy pengét az örökkévalóságra predesztinál.

Páratlan minőség és időtállóság?

 

Méret: 7,5 hüvelykes

Hossz: 20 cm

Jellemző: Vágó betétes