Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén
+36-30-6855530 0
  • Az Ön kosara üres!

CUDA TITANIUM NITRIDE 7 HORGÁSZFOGÓ KULCSKARIKA NYITÓS

Ára: 9,190Ft
  • Gyártó: Energo Team
  • Cikkszám: 80950-838
  • Elérhető: Raktáron (A bolti kínálat nem feltétlenül egyezik a webshop kínálatával)
Címkék: cuda, energo, fogó

A Cuda termékeinek története közel 40 évre vezethető vissza, amikor is Rick Constantine fejében megszületett az ötlet olyan csúcsminőségű kések és szerszámok használatára, melyek a horgászok és vadászok minden igényét kielégítik. Eszközeinek elkészítése során csak is a legmagasabb minőségű Titánium- és Alumínium- ötvözeteket, Német rozsdamentes Acélt használnak. Ezzel érik el azt a minőséget, melyre egyedülálló módon a termék teljes élettartama alatt garanciát vállalnak!
Egy fogó mindig jól jön a horgászok dobozában, ha még tartalmaz kulcskarika nyitót is, az csak hab a tortán

Lássuk!!!
Titánium erősítés - A titánium és króm alkalmazásával egy olyan egyedülállóan szilárd szerkezetet hoztak létre, mely teljes mértékben ellenáll a rozsdának és 3x tovább megtartja élességét, mint a hagyományos rozsdamentes acél pengék.

Anyag a termék teljes hosszában

- Sokan láttunk már olyan kést, melynek a pengéje nyélből eltört! Ez azért volt, mert az anyag nem ért végig. Ennek kiküszöbölésére a Cuda termékeiben végigfut az az anyag, ami a használati részt alkotja. Ezt bátran meg is mutatják a nyél részbe beépített átlátszó résszel.

Edzett acél az anyag teljes keresztmetszetében

- Ez azért fontos, mert sok acél terméknek csak a felületét edzik. Ez egy költségkímélő és kevésbé tartós, mintha a teljes anyagot megedzenék. Ezáltal a Cuda termékei kivételesen tartóssá válnak.

 

Speciális Cuda markolat

- A Cuda kiemelt figyelmet fordít termékeinek biztonságára, ehhez szervesen hozzátartozik a markolat minősége. A stabil fogás precíz munkát és biztonságos használatot tesz lehetővé.

 

A legjobb acélt a szerszámoknak!

-A minőségi eszközök alapja a minőségi acél! Minél több szén kerül az acélhoz, annál tartósabb anyagot kapunk. Az az acél, mely alkalmas a legjobb kések készítésére, tökéletesen megfelel a Cuda fogóinak és egyéb eszközeinek az alapanyagául is, növelve ezzel azok tartósságát.


Páratlan minőség és időtállóság?

 

Méret: 7 hüvelykes

Hossz: 22 cm

Jellemző: Kulcskarika nyitós