Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén
+36-30-6855530 0
  • Az Ön kosara üres!

BENZAR METHOD EGG 6-8MM 30ml Krill

Ára: 990Ft
  • Gyártó: Benzár Mix
  • Cikkszám: 98980-007
  • Elérhető: Raktáron (A bolti kínálat nem feltétlenül egyezik a webshop kínálatával)

A folyamatosan teszteknek és fejlesztéseknek hála 2019-ben forgalomba került egy abszolút formabontó, igazán semmihez sem hasonlítható új csali, a Benzár Method Egg! Hogy mitől különleges ez a termék, mivel tud többet, esetleg mást, mint a többi csali? Nézzük sorban! 
1. Olyan élénk színnel rendelkezik, ami a hagyományosnak tekinthető, bojli alapanyagú csalik esetében egyszerűen kivitelezhetetlen gyártási szempontból.

2. Állaga semmihez sem hasonlítható, zselés, rendkívül rugalmas, így a csalitüske mellett a horogra is könnyedén feltűzhető a csali!

3. Aromanedves felülete miatt a vízbeérkezést követően azonnal működésbe lép, így csalogató hatása sokkal intenzívebb, mint egy átlagos pelletnek, minibojlinak!

4. Nem kizárólag a felülete, hanem a teljes anyaga aromázott, így nem csak intenzív, hanem hosszan is tartó a csalogató hatása.

5. Bár a tojások lebegők, felhajtóerejük úgy lett beállítva, hogy a kisebb horgokat sem emelik fel teljes előkehosszban! Különleges? Nem kérdés! Fogós?Horgászaink már tudják, hogy mennyire!
Próbáld ki te is, hiszen ilyen csalival még garantáltan nem találkoztak a halak!