Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén
+36-30-6855530 0
  • Az Ön kosara üres!

BENZAR MIX BICOLOR METHOD POPUP 7MM Eper-méz 30ml

Ára: 1,290Ft
  • Gyártó: Benzár Mix
  • Cikkszám: 98088-736
  • Elérhető: Raktáron (A bolti kínálat nem feltétlenül egyezik a webshop kínálatával)

Benzár Mix Bicolor Method Popup 7mm

Egy csali, ami biztosan az újdonság erejével hat a halakra! Egy pop-up, ami két különböző színnel és aromával rendelkezik! Egy lebegő minibojli, ami 7 mm-es átmérőjével a legfinnyásabb halakat is becsapja és egy csali, melynek olyan a felhajtóereje, hogy még a legkisebb horgokat sem emeli el a fenékről!
A Bicolor Method Pellet kistestvéreként sokak kedvencévé fog válni, hiszen pofon egyszerű használni, emellett egyedi mivoltának köszönhetően a pontyok sem tudják figyelmen kívül hagyni!
A kis méret és az ideális felhajtóerő teszi a Method Pop-up-ot a tökéletes method csalivá, mely az intenzíven telepített tavak kedvelői számára garantálja az eseménydús horgászatot!
Éppen azokban, a már jól bevált íz- és színkombinációkban került forgalomba, mint a nagytestvér, így mindenki könnyen megtalálhatja a neki legjobban tetsző típust. A négy édes, egy kifejezetten büdös és kettő kevert, igazán pikáns variáció közül egészen biztosan megtaláljuk azt, amelyik az adott napon a leghatékonyabban működik majd!
A kis tégelyek különösen praktikusak, hiszen egészen kevés helyet foglalnak táskánkban, viszont annyi csalit tartalmaznak, mellyel akár több száz kilogramm hal is zsákmányolható!
A vízparton fontos a változatosság, a siker a részletekben rejlik! Egy ilyen csalival azonban Te lehetsz az, akit mindenki irigyelni fog!

 

Íz: Eper-Méz

Méret: 7 mm

Szín: Piros-Sárga

Típus: Bicolor Method Popup

Kiszerelés: 30 ml

Egységár: 36666.67 Ft/l