Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén
+36-30-6855530 0
  • Az Ön kosara üres!

IBITE ALLROUND MEGA ÚSZÓ 6G

Ára: 2,490Ft
  • Gyártó: IBITE
  • Cikkszám: 69802-106
  • Elérhető: Raktáron (A bolti kínálat nem feltétlenül egyezik a webshop kínálatával)

iBite Allround Mega úszó

iBite, maga a márka is érdekesen cseng, mely sejtet egyfajta technikai újítást önmagában is. Ez igaz minden szérián belüli termékre. Az iBite márka alatti termékek mindegyike a legfrissebb újításkon és fejlesztéseken alapul, megkönnyítve, érdekesebbé téve a horgászok mindennapjait és a vízparton eltöltött idejét. A jelenlegi széria az úszós horgászoknak kínál egy érdekes megoldást az éjszakai pecákhoz.

A termék ötletét a világítópatronos éjszakai módszer ihlette, a koromsötétben eltűnő úszó látványa, majd egy szebb hal partra segítése rendkívül szép emlék lehet, de ehhez látni kell a sötétben a kapást jelző úszótestet, amihez valamilyen világítópatron, vagy egyéb megvilágítás szükséges, ami nem mindig áll rendelkezésre.

Erre nyújt megoldást ez a világító antennás úszó, melynek belső felépítésének köszönhetően, a ki és bekapcsolható ledes antenna kellő megvilágítást nyújt a horgászat idejére.

- 435-ös elemmel működik (legalább 40 órás élettartamú elem)

- A világító színt, akár meg is tudjuk változtatni horgászat közben, ugyanis van egy zöld és egy piros led is az úszótesthez, így könnyen tudunk alkalmazkodni a változó fényviszonyokhoz.

- Akár a folyóvízi, nagyobb sodrásű vizekhez vagy nagyhalas horgászatokhoz is megfelelő választás lehet!

- Megújult, strapabíró csomagolásban készül, mely szállítás során is kiváló segítséget nyújt, így a hosszú élettartam garantált.

Akár 1-2 órás hirtelen ötletből fakadó horgászatokhoz is alkalmas eszköz, plusz támpontot adó világító úszó nagyban megnövelheti a horgászat sikerfaktorát, a fényviszonyok miatt elveszített kapások ideje lejárt!

 

Méret: 6 g

Anyaga: Balsa

Kiszerelés: 435 elem + piros led + zöld led