Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén
+36-30-6855530 0
  • Az Ön kosara üres!

HALPUCOLÓ SZETT ANDREJSZKY ZOLTÁN AJÁNLÁSÁVAL

Ára: 11,490Ft
  • Gyártó: Energo Team
  • Cikkszám: 12044-933
  • Elérhető: Raktáron (A bolti kínálat nem feltétlenül egyezik a webshop kínálatával)

Ki ne ismerné a Halimádók konyháját Andrejszky Zoltán tolmácsolásában, melynek keretein belül annyi finomabbnál finomabb halétel kerül az asztalra!

 

Legyen szó harcsapörköltről Bikini módra, vagy éppen rácpontyról, az első lépés minden esetben a hal előkészítése.

 

Sok esetben problémát okoz a nyálkás hal rögzítése a vágódeszkán, vagy asztalon, amely könnyen kicsúszik a kezünk közül pucolás közben, sérülésveszélyt okozva ezzel. Hogy kényelmesen lepikkelyezhessük a kiválasztott halunkat a szett egyik legfontosabb alkotóeleme az az összecsukható műanyag deszka, melynek csíptetője és speciális csúszásgátló felülete stabilan tartja halunkat a művelet során. A pucolás talán legkardinálisabb eleme egy jó minőségű filéző kés, mely nem csak éles, de megfelelő rugalmassággal is rendelkezik ahhoz, hogy könnyedén lefejthessük a húst a csontokról, szálkákról. Természetesen a filézéshez sok gyakorlat is szükségeltetik, de aki szereti a halat, annak ez hamar a kisujjában lesz. Hogy késünk megtartsa élességét a szettben helyet kapott egy élező is, mellyel pillanatok alatt könnyedén vissza tudjuk nyerni pengénk élességét. Ezen felül a biztonságos és kényelmes fogás érdekében biztosítunk egy speciális anyagú kesztyűt is.

 

És hogy adjunk a kinézetre a konyhában is egy Fishlovers Kitchen feliratú kötényt is tartalmaz még az összeállítás.

 

Így már bátran hozzáláthatunk bármilyen halétel elkészítéséhez, melyek nem csak egészségesek, de kulináris élvezeti értékük is kimagasló!