Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén
+36-30-6855530 0
  • Az Ön kosara üres!

BENZÁR BICOLOR METHOD EGG 6-8 mm 30 ml Tonhal-lazac

Ára: 1,390Ft
  • Gyártó: Benzár Mix
  • Cikkszám: 98980-155
  • Elérhető: Raktáron (A bolti kínálat nem feltétlenül egyezik a webshop kínálatával)

A Method Egg az előző évek sikercsalija volt, ami betudható egyediségének és érdekes tulajdonságainak.
A csali rendkívül különleges anyagának köszönhetően, minden változata maximálisan feltűnő színekkel rendelkezik, ami a normál csaliknál kivitelezhetetlen.
Egyedi állaguk miatt, akár horogra tűzve, hajszálelőkére fűzve vagy csalitüskére szúrva is tökéletesen felhelyezhetők. Balanszírozott mivoltuk miatt, más csalikkal is sikeresen kombinálhatók.
Az átlagos csaliktól sokkal intenzívebb a csalogatóhatásuk, mivel egy különleges aromában áznak a tégelyekben, ami vízbeérkezés után egyből működésbe lép, plusz anyagukban is aromázottak, így ez a hatás hosszan tudja kifejteni hatását.
Ezen ismérveket továbbfejlesztve, elkészült ezen különlegességek Bicolor változata is, mely 6-8mm-es formájában a method horgászok kelléktárát bővíti.
A dupla szín a kapástalan időszakokban igazi favorit lehet, mivel a csalik ízesítése is 2 attraktorral lett kombinálva. Az édesebb eper-méz kombinációktól, a vajsav-sajt, igazán büdös vonal is elérhető lett a szortimentben, minden helyzetre megoldást kínálva.
10 változat, 10 féle egyedi kombináció. Megéri kísérletezni mindegyik változattal, formabontó mivolta miatt, igazi érdekesség lesz a halak számára.

 

Íz: Ananász-Szilva

Méret: 6-8 mm

Típus: Bicolor Method Egg

Kiszerelés: 30 ml

Egységár: 46333.33 Ft/L