Leírás
Tipikus nehéz folyóvízi keverék. Az aromásításhoz használt parmezán sajt elsősorban a karika keszeg, szilvaorrú keszeg, a márna, a domolykó és a paduc hatásos etetésének a záloga. Azokon a gyors folyású vizeken, ahol ezek a halfajok laknak, feltétlenül szükséges nehezíteni az etetőanyagot. Erre a célra a kissé megnedvesített, rostán áttört Maros barna agyagot lehet legeredményesebben használni. Extra gyors vizeken az apró szemű kavics hozzáadása is szükséges lehet ahhoz, hogy a bedobott gombóc vagy a kosárral bejuttatott etetés hosszabb ideig helyben maradjon. Egy kevés nehéz süllyedő morzsa még ellenállhatatlanabbá teszi az etetést. + Sajt Folyadék Aroma
Íz: Sajt
Kiszerelés: 1 kg
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Paraméterek
Íz | Sajt |
Kiszerelés | 1 kg |