Leírás
2002 szeptemberében folytatódott a hihetetlenül
sikeres Trigga sztori, ugyanis hosszas tesztelés után ekkor került piacra a
félelmetesen fogós csali család hidegvízi változata, a Trigga Ice. A Nutrabaits a „téliesített” szériát
eredetileg a lehűlt vizekre fejlesztette ki figyelembe véve azoknak a
horgászoknak az igényeit, akik télen sem akarnak lemondani kedvenc hobbijukról,
és ezen időszakban is ugyanolyan hatékony csalit szeretnének használni, mint az
év többi részében. Többen is azt gondolták, hogy a Trigga Ice csak télen,
illetve hideg vizekben eredményes. Ez azonban téves elgondolás, mert az eltelt
16 év alatt bizonyosságot nyert, hogy a csali egész évben magas fokú
hatékonysággal bír. A Trigga Ice, csakúgy, mint a Trigga, szintén legendává
nőtte ki magát egész Európában, és kiállta az idők próbáját. A Trigga Ice
széria kifejlesztésekor a cél egy tökéletesen kiegyensúlyozott tápértékű ponty
eledel elkészítése volt, amely még a leghidegebb vízben is könnyen bont, és a
halak számára a legkönnyebben emészthető. A Trigga Ice számoselőemésztett
tengeri protein, és az alacsony zsírtartalmú fehérjék mellett természetes
fűszerkivonatot, különböző esszenciális olajak keverék, vitaminokat, ásványi
anyagokat és Trigga Ice liquid-et tartalmaz.
A Trigga Ice család tagja a Shelf-Life Pop Ups lebegő
bojli, amely mind illatában és mind színében teljesen megegyezik a Trigga Ice
kész bojlival. Különleges tulajdonsága, hogy a Trigga Ice kész bojlihoz
felhasznált por és folyékony adalék 100%-ban megtalálható benne. Kiválóan
harmonizál a Trigga Ice süllyedő bojlikkal, hóember kombinációban. Önállóan
alkalmazva Chod és KD Rig szerelésen hatása egyszerűen megkérdőjelezhetetlen.
Egész évben eredményesen használható. Lebegő képességét több mint 24 órán
keresztül megőrzi. Különleges és egyedi, fűszeres-májas-halas aromája, valamint
élénk barna színe a pontyokra óriási hatást gyakorol. Egész évben eredményesen
használható.
Tipp: csalogatóhatása fokozható, a Trigga Ice Bait
Soak Complex-el.
Figyelem! A túlzott mértékű folyékony adalékkal való
„áztatás” vagy „dippelés” befolyásolhatja a felhajtóerőt.